Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Spożywcze » Mąki, kasze, makarony » MIESZANKA DO PIECZENIA CHLEBA Z MĄKI OWSIANEJ BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF

Kontakt

  • BioMarket bioekowy.pl
    ul. Podwale 15
    85-111 Bydgoszcz
    tel. 509101387
    NIP: 5542239036
  • E-mail:sklep@bioekowy.pl
  • Telefon509101387
    505322815
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 17.00, w soboty 10.00 - 14.00

Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Producenci

MIESZANKA DO PIECZENIA CHLEBA Z MĄKI OWSIANEJ BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF
Super promocjaNasz hit

MIESZANKA DO PIECZENIA CHLEBA Z MĄKI OWSIANEJ BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 12,50 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Zakupy pow. 200 zł do 28 kg - dostawa kurierem GRATIS, Zakupy poniżej 200 zł - 15 zł - 15,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 12,50 zł
Dowóz na wskazany adres w godzinach 18.00-20.00 - przy zakupach powyżej 150 zł GRATIS - dotyczy Bydgoszczy i okolic - chcesz sprawdzić czy dowozimy do ciebie - zadzwoń do nas tel. 505 322 815,opłata poniżej wartości zamówienia 150 zł - 15,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Cena: 14,49 zł

Cena poprzednia: 16,99 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
MIESZANKA DO PIECZENIA CHLEBA Z MĄKI OWSIANEJ BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF
 

SKŁADNIKI
mąka owsiana pełnoziarnista (bezglutenowa)* 33,7%, skrobia kukurydziana*, mąka gryczana pełnoziarnista*, mąka pełnoziarnista z prosa brązowego*, skrobia ziemniaczana*, zakwas gryczany w proszku* (mąka gryczana*, mąka z komosy ryżowej*, kultury starterowe), sól morska, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, mielone łuski babki jajowatej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1470 kJ / 348 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 7,5 g
Sól: 1,9 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania, 1 paczkę drożdży suszonych i 500 ml letniej wody krótko zarobić i przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia albo do natłuszczonej foremki. Ciasto wygładzić za pomocą nawilżonej szpatułki do ciasta i posypać mąką. Pozostawić chleb do wyrośnięcia w ciepłym miejscu przez 30 minut. Nagrzać piekarnik do 250 stopni C (górna i dolna grzałka), do żaroodpornej miski wlać 100 ml wrzącej wody, pozostawić na dole piekarnika i podpiec chleb przez 10 minut. Następnie piec chleb w 220 stopni C przez 50 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.


 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl